De gietijzeren handpomp van Clasal is de bekendste handpomp. Toch blijft de tijd niet stilstaan. Als het wat meer design mag zijn, dan is onze verchroomde handpomp een trendy versie. Onze handpompen zijn bedrijfszeker en gaan haast levenslang mee.

Verchroomde handpomp

Gratis water oppompen op de goeie oude manier? Deze traditionele handpomp in een moderne uitvoering straalt klasse uit. Misschien willen oma en opa wel een nieuwe handpomp in de bijkeuken.

De chromé handpomp brengt het water uit uw steen- of regenput naar boven. Het milieu in het algemeen en uw bloemen en planten in het bijzonder varen er wel bij.

Vleugelpomp K2

Vleugelpomp K2

De vleugelpomp K2 is een zelfaanzuigende zuig-perspomp. Deze pomp is gemaakt in gietijzer en brons en is daardoor de enige handpomp die vloeistoffen met hete temperaturen tot 80°C verdraagt. Gerekend met een ritme van 55 slagen per minuut, pompt deze vleugelpomp tot 1.350 liter per uur vanop een diepte van 7 meter.

Vloeistoffen: water, keuken- en smeeroliën, brandstoffen, paraffine, alcohol, chemische oplossingen...

Wanneer hebt u de vleugelpomp K2 nodig?

  • als u water uit een mazouttank wil pompen
  • als u een toilet wil doorspoelen op een klein schip
  • als u een vat wil leegpompen
  • als u smeerolie of brandstof wil overpompen
Atlas membraanpomp

Atlas membraanpomp

De Atlas membraanpomp kan door het ingebouwde rubberen membraan de vuilste klussen aan. Het is een heel robuuste pomp die speciaal ontworpen is voor het oppompen van sterk bevuild water. Ze zuigt 100 liter water per minuut vanop 9 meter diep en is haast onverslijtbaar. De bewegende delen komen nooit in contact met de opgepompte vloeistof. Dat maakt de pomp onderhoudsvrij.

Situaties waarin de Atlas membraanpomp vaak wordt gebruikt:

  • oppompen van modderig water
  • verpompen van corrosieve en abrasieve vloeistoffen
  • het proper maken van mestputten of afvalwateren...

 

Drinkbekken

Drinkbekken

Uw dieren hebben altijd toegang tot vers water met dit bedrijfszekere drinkbekken. De kuip is volledig geëmailleerd en daardoor heel slijtvast. De tong is voorzien van een blokkeringsmechanisme. Zo kunt u tijdens bepaalde periodes de watertoevoer afsluiten.

Weidepomp

Weidepomp

De gietijzeren weidepomp zuigt water aan vanop 8 meter diep. Roestvrijstalen bouten en een drinkbekken in hoogkwalitatieve email zorgen dat uw paarden en runderen te allen tijde zelf hun vers water kunnen oppompen.

Om uw paard te leren drinken uit een weidepomp, plaatst u een lekkernij op de plek waar het water in de drinkbak vloeit. Uw paard ruikt het lekkers, kan er niet bij en begint met zijn neus te duwen. De lekkernij drijft met het water naar het paard toe. Succes gegarandeerd!