Deze dubbelwandige kachels met thermostaat zijn vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer. Het systeem van secundaire luchttoevoer garandeert optimaal rendement en milieuvriendelijke verbranding.

Zuinig

Clasal biedt een beperkte serie van gezellige oerdegelijke kachels. Afhankelijk van uw smaak, budget en grootte van de leefruimte. Zo kiest u voor de meest rendabele oplossing. U voelt het heel concreet in uw portemonnee. De hout- en kolenkachel is niet alleen zuinig, hij geeft warmte en gezelligheid. Het mooie vlammenspel maakt uw winteravonden speciaal.

Hout- en kolenkachels

De Rhea, de Roma en de Ara zijn dubbelwandige kachels, vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer. De regeling gebeurt d.m.v. een thermostaat. Een systeem van secundaire luchttoevoer garandeert een optimaal rendement en een milieuvriendelijke verbranding. De Roma en de Ara zijn convectoren.

Welk hout kiest u best?

Let erop dat uw hout droog genoeg is. Zorg voor een voldoende grote voorraad droog hout. Zo kunt u de kachel te allen tijde aanmaken. Voor de houtkachel kiest u best hardhout. Hardhout brandt langer. Het geeft ook een mooier vlammenspel. Voorbeelden van hardhout zijn eik, beuk of meranti.

Gebruik geen behandeld hout of spaanderplaat. Dit kan schadelijke stoffen afgeven voor uw gezondheid of het milieu.

Krijgt u het al lekker warm? Contacteer ons. »