Waterdrukketels in combinatie met een zuigerpomp vormen een hydrofoorgroep. De zuigerpomp pompt het water in de waterdrukketel. Daarna kunt u het water gebruiken via de kraan.

Ons gamma omvat gegalvaniseerde waterdrukketels, zowel in horizontale als in verticale uitvoering. Ze zijn gefabriceerd uit dikwandige staalplaat die thermisch verzinkt wordt volgens de EN 1461 norm. Het gebruik van deze dikwandige staalplaat en de betere corrosiebestendigheid zorgen voor een langere levensduur en een hogere drukklasse (de maximale werkdruk bedraagt 6 bar). De waterdrukketels zijn geschikt voor drinkwater (EN 10240) en zijn CE gekeurd. Op aanvraag leveren wij ook reservoirs in inox of volgens de speciale eisen van de klant. (afmetingen-druk-aansluitingen)

Clasal biedt voor alle merken van zuigerpompen de geschikte waterdrukketel. Ook voor zuigerpompen van andere leveranciers hebben wij de juiste reservoir. U kunt kiezen voor de horizontale waterdrukketel of de verticale waterdrukketel. Clasal heeft een grote voorraad van allerhande reservoirs, gaande van 75 liter tot 1000 liter.

 

Clasal verticaal

Lees meer »

Clasal horizontaal

Lees meer »

Horizontaal met flens

Lees meer »

Universeel horizontaal

Lees meer »